Opstrix Whistle by Technolot Systems este un serviciu de raportare independent, ce permite unui avertizor în interes public să raporteze în mod complet anonim eventuale acte de încălcare a legii, atunci când canalele interne de raportare ale companiei în cauză nu sunt suficiente sau sunt indicii clare de încălcare a confidențialității avertizorului și a oricărei terțe părți menționate în raportare

Această instanță de raportare este gestionata de Opstrix Whistle by Technolot Systems în numele City Promotions

Toate rapoartele sunt complet confidențiale și anonime, nu vi se va cere în nici un moment să vă declinați identitatea dacă nu doriți să o faceți.

Rețineți că Opstrix Whistle NU este un serviciu de urgență, dacă dumneavoastră sau altcineva se află într=o situație urgentă, contactați imediat autoritățile relevante / serviciile de urgență / 112

Opstrix Whistle poate primi rapoarte despre situații privind:

Conform reglementărilor în vigoare, compania va analiza inițial raportul trimis de dumneavoastră pentru a determina dacă poate fi procesat prin canalul de informare. Fiecare raport va fi înregistrat cu un număr de caz unic și un cod de verificare pentru a confirma primirea acestuia. Dacă optați pentru comunicare ulterioară la momentul raportării, puteți folosi codul de verificare și parola aleasă de dumneavoastră pentru a trimite informații adiționale sau pentru a primi actualizări referitoare la caz. Compania vă va furniza feedback în sistemul Opstrix Whistle referitor la gestionarea cazului dumneavoastră în termen de 90 de zile.

De asemenea, aveți posibilitatea să raportați o abatere către o autoritate competentă externă, care poate prelua, oferi feedback și monitoriza cazurile de avertizare de integritate și, dacă este necesar, către instituțiile, organele sau agențiile UE. Informațiile de contact pentru fiecare țară sunt disponibile în secțiunea Raportare externă, accesibilă prin link-ul furnizat.

Puteți rămâne complet anonim atunci când transmiteți o avertizare de integritate prin acest canal, cu excepția situației în care decideți voluntar să furnizați date cu caracter personal. Nu există o obligație de a transmite date personale.

Pentru a raporta un caz. click aici